BETROKKENHEID

Op deze pagina vind je de activiteiten gesponsord door Biesterbos Groep tot op heden.

Ryan Clarke – Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Biesterbos Groep sponsort sinds dit jaar Ryan Clarke. Deze Castricumse topsporter heeft zich gespecialiseerd in de 400 m. hardlopen en heeft zich ten doel gesteld om in 2024 deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs. Wij willen hem daarbij graag financieel ondersteunen zodat Ryan zich volledig kan focussen op de sport.

Ryan schrijft regelmatig een blog, zodat we op de hoogte blijven van zijn ervaringen en vorderingen. Klik hier om de blog van Ryan te lezen.

Ryan Clarke en Ted Biesterbos

Kids in Concert 2020 (tot nader order uitgesteld)

Biesterbos Groep heeft een substantiële bijdrage gedaan aan Kids in Concert. Een prachtig lokaal initiatief waarbij ruim 400 basisschoolleerlingen uit Castricum en omgeving een spectaculair concert verzorgen. Samen met een live band en een bekende artiest treden zij op 20 juni op in sporthal De Bloemen. De netto opbrengst van het concert gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deze stichting zet zich in voor kinderen met taaislijmziekte. Meer informatie kun je vinden op http://www.kidsinconcert.nl. Helaas heeft ook hier het Corona virus roet in het eten gegooid. Het concert kan op 20 juni niet doorgaan. Er komt zeker een Kids in Concert, alleen zal dat waarschijnlijk tweede helft van dit jaar of volgend jaar worden. Uitstel is geen afstel!

TC Bakkum Dutch Junior Open 2019

Het TC Bakkum Dutch Junior Open (voorheen bekend als het Van Keeken toernooi of het Biesterbos Open) is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld.

Johnny Rep Ronde van Texel

De Johnny Rep Ronde van Texel is een sportieve fietstocht met fondsenwerving voor het goede doel. De deelnemers fietsen 45, 70 of 115 km over het prachtige Waddeneiland Texel. De volledige opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan Het Tesselhuus. (www.tesselhuus.nl). Dit is een aangepast vakantiehuis op het Waddeneiland Texel voor kinderen en volwassenen met ernstige lichamelijke handicaps. Jaarlijks worden gratis vakantieweken aangeboden aan deze mensen, zodat ze even hun problemen kunnen vergeten en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.

Toneelstuk Ma –  Theater Koningsduyn

Na de succesvolle productie Wijn in Theater Koningsduyn, heeft Biesterbos Groep wederom de sponsoring voor een grote productie op zich genomen. Hierdoor kon het indringende toneelstuk Ma gespeeld worden. Het stuk was gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over zijn moeder. Loek Peters, bekend van o.a. de tv-serie Penoza, speelde in deze monoloog de zoon met al zijn dilemma’s, angsten en moederliefde.

Zondagmiddag 18 november 2018 was deze voorstelling te zien in Theater Koningsduyn.

https://www.geesterhage.nl/productie/ma/https://www.youtube.com/watch?v=08XTziFDOEM(trailer)

Toneelstuk WIJN –  Theater Koningsduyn

Om een tweetal grote producties te kunnen contracteren die normaliter niet op het podium van Theater Koningsduyn in Castricum te zien zijn, heeft Biesterbos Groep financiële ondersteuning geboden en is in maart de voorstelling WIJN gespeeld voor een volle zaal. In het theaterseizoen 2018/2019 zal de tweede, nog bekend te maken voorstelling te zien zijn. Ook dit belooft een bijzondere productie te worden.

Het BeterBoek – kinderafdeling Rode Kruis Ziekenhuis

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt.

TC Bakkum Dutch Junior Open 2018

Het TC Bakkum Dutch Junior Open (voorheen bekend als het Van Keeken toernooi of het Biesterbos Open) is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld.

Sint Express Tour 2017

Sinterklaas is er voor ieder kind. Maar het Sinterklaasfeest vieren is niet altijd mogelijk voor alle kinderen in Nederland, vaak door gebrek aan geld. Dit geldt veelal voor kinderen die wonen in opvanglocaties en kinderen die opgroeien in armoede. Speciaal voor hen is er de Sint Express Tour, een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Loading