Biesterbos Groep Biesterbos Groep vastgoed & participaties (Ted Biesterbos)

BETROKKENHEID

Op deze pagina vind je de activiteiten gesponsord door Biesterbos Groep tot op heden.

En de progressie zet zich voort, Ryan Clarke wint NK-goud op 800 meter

Wat een geweldig resultaat! Ryan wint de 800 meter op het NK atletiek in Breda. Tijd 1:45:74. Wéér een seconde van zijn PR afgehaald. De limiet van 1:44:70 voor deelname aan de Olympische Spelen in Parijs komt in zicht! Zie het artikel in het NHD van 5 augustus 2023 en de berichtgeving van NOS van 29 juli 2023  https://nos.nl/l/2484734

Mooi resultaat van Ryan Clarke bij de FBK Games in Hengelo

Een tweede plaats én een persoonlijk record voor Ryan Clarke op de 800 meter, met een tijd van 1:46,75.

Topprestatie!

Kids in Concert 2023

Ook in 2023 is Biesterbos Groep hoofdsponsor van Kids in Concert, een prachtig lokaal initiatief waarbij ca. 400 kinderen uit Castricum en omgeving op 24 juni een spectaculaire show hebben gegeven. Samen met live-band Shenk Entertainment en zangeres Nienke van den Berg, traden zij onder leiding van Rolien Eikelenboom op in sporthal De Bloemen in Castricum. Maar liefst 1.000 toeschouwers woonden het feest bij.

Hoogtepunt van deze avond was uiteraard de bekendmaking van de netto opbrengst van € 13.600 voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Deze stichting zet zich in voor kinderen met taaislijmziekte.

Zie ook http://www.kidsinconcert.nl.

Ryan Clarke – Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Biesterbos Groep sponsort sinds 2021 Ryan Clarke. Deze Castricumse topsporter heeft zich gespecialiseerd in de 800 m. hardlopen en heeft zich ten doel gesteld om in 2024 deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs. Wij willen hem daarbij graag financieel ondersteunen zodat Ryan zich volledig kan focussen op de sport.

Ryan schrijft regelmatig een blog, zodat we op de hoogte blijven van zijn ervaringen en vorderingen. Klik hier om de blog van Ryan te lezen.

TC Bakkum Dutch Junior Open 2023

Het TC Bakkum Dutch Junior Open (voorheen bekend als het Van Keeken toernooi of het Biesterbos Open) is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld.

Johnny Rep Ronde van Texel

De Johnny Rep Ronde van Texel is een sportieve fietstocht met fondsenwerving voor het goede doel. De deelnemers fietsen 45, 70 of 115 km over het prachtige Waddeneiland Texel. De volledige opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan Het Tesselhuus. (www.tesselhuus.nl). Dit is een aangepast vakantiehuis op het Waddeneiland Texel voor kinderen en volwassenen met ernstige lichamelijke handicaps. Jaarlijks worden gratis vakantieweken aangeboden aan deze mensen, zodat ze even hun problemen kunnen vergeten en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.

Toneelstuk Ma –  Theater Koningsduyn

Na de succesvolle productie Wijn in Theater Koningsduyn, heeft Biesterbos Groep wederom de sponsoring voor een grote productie op zich genomen. Hierdoor kon het indringende toneelstuk Ma gespeeld worden. Het stuk was gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over zijn moeder. Loek Peters, bekend van o.a. de tv-serie Penoza, speelde in deze monoloog de zoon met al zijn dilemma’s, angsten en moederliefde.

Zondagmiddag 18 november 2018 was deze voorstelling te zien in Theater Koningsduyn.

https://www.geesterhage.nl/productie/ma/https://www.youtube.com/watch?v=08XTziFDOEM(trailer)

Toneelstuk WIJN –  Theater Koningsduyn

Om een tweetal grote producties te kunnen contracteren die normaliter niet op het podium van Theater Koningsduyn in Castricum te zien zijn, heeft Biesterbos Groep financiële ondersteuning geboden en is in maart de voorstelling WIJN gespeeld voor een volle zaal. In het theaterseizoen 2018/2019 zal de tweede, nog bekend te maken voorstelling te zien zijn. Ook dit belooft een bijzondere productie te worden.

Het BeterBoek – kinderafdeling Rode Kruis Ziekenhuis

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt.

 

 

Sint Express Tour 2017

Sinterklaas is er voor ieder kind. Maar het Sinterklaasfeest vieren is niet altijd mogelijk voor alle kinderen in Nederland, vaak door gebrek aan geld. Dit geldt veelal voor kinderen die wonen in opvanglocaties en kinderen die opgroeien in armoede. Speciaal voor hen is er de Sint Express Tour, een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Loading