Biesterbos Groep Biesterbos Groep vastgoed & participaties (Ted Biesterbos)

OVER ONS

Biesterbos Groep

Biesterbos Groep is actief in diverse projecten en participeert in onderscheidende ondernemingen, waarbij creativiteit, duurzaamheid, beleving en complexiteit leidend zijn.

Biesterbos Groep, in 1991 opgericht door Ted Biesterbos, is gevestigd in Limmen (N-H).

Het bedrijf heeft zijn roots in vastgoedontwikkeling. In de afgelopen jaren is door haar deelnemingen een groot aantal unieke projecten gerealiseerd, onderscheidend in zowel uitstraling, kwaliteit als volume.

Middels een aantal dochterondernemingen is Biesterbos Groep werkzaam in diverse sectoren.

Vastgoed

Cambium is een investeringsmaatschappij die zich, naast bestaand vastgoed, bezig houdt met het verwerven en activeren van objecten met ontwikkellatentie.

Wij geloven dat integrale vastgoedontwikkelingen leiden tot duurzame monumenten van de toekomst. Door het combineren van een sterk concept, ruime ervaring en onze betrokkenheid als ontwikkelaar en belegger, realiseert Cambium locaties die waardevol zijn voor hun omgeving en gebruikers.

Kwaliteit en waardeontwikkeling zijn het resultaat van duidelijke keuzes en nauwe betrokkenheid op de lange termijn. Op deze wijze ontwikkelt, exploiteert, belegt en beheert Cambium voor eigen portefeuille al meer dan 30 jaar (gemengd) vastgoed waarbij een sterke identiteit en diversiteit de rode draad vormen.

Parkeren

PaanZEE is eigenaar van het parkeerterrein in Castricum aan Zee. Tevens neemt PaanZEE deel in het initiatief CaanZEE, waar stakeholders samenwerken om van Castricum aan Zee een duurzaam en bijzonder gebied te maken met een eigen identiteit en unieke sfeer.

Participaties

BG Ventures heeft belangen in diverse ondernemingen en start-ups. Daarbij ligt de nadruk op innovatieve en onderscheidende activiteiten. BG Ventures is altijd geïnteresseerd in ondernemers met een unieke en disruptieve propositie.

Loading