Biesterbos Groep Biesterbos Groep vastgoed & participaties (Ted Biesterbos)

BIESTERBOS GROEP

Vindingrijk in vastgoed & ventures

Biesterbos Groep is actief in vastgoed en participeert in onderscheidende jonge ondernemingen. Duurzaamheid, beleving en complexiteit zijn leidend.
Onze roots liggen in vastgoedontwikkeling. In de afgelopen jaren is een groot aantal unieke projecten gerealiseerd, onderscheidend in zowel uitstraling, kwaliteit als volume. Biesterbos Groep is werkzaam in de volgende sectoren:

Vastgoed

Cambium ontwikkelt en belegt al meer dan 30 jaar in vastgoed. Een sterke identiteit en diversiteit vormen de rode draad. Naast de bestaande portefeuille ligt de focus op ontwikkeling van woningen in het middenhuursegment.

Participaties

BG Ventures heeft belangen in diverse ondernemingen en start-ups. Daarbij ligt de nadruk op innovatieve en onderscheidende activiteiten. BG Ventures is bijzonder geïnteresseerd in ondernemers pur sang met een unieke en disruptieve propositie.

Parkeren

PaanZEE is eigenaar/exploitant van het parkeerterrein in Castricum aan Zee. PaanZEE denkt anders over parkeren: Geen ‘bestemming bereikt’ maar de start van iets moois.
Onze missie: duurzaam parkeren en recreëren in dit kwetsbare natuurgebied.

Loading