Biesterbos Groep Biesterbos Groep vastgoed & participaties (Ted Biesterbos)

NIEUWS

NIEUWE DIRECTIE CAMBIUM HOLDING

Limmen, 29 maart 2022

Recent zijn Arne Boersma en Nienke Hopman aangetreden als Directeur van Cambium Holding. Cambium functioneert reeds 30 jaar als ontwikkelaar en belegger van divers vastgoed binnen de Biesterbos Groep.
De ambities van Cambium richten zich op het vergroten van de beleggingsportefeuille en het ontwikkelen van onderscheidende vastgoedprojecten met een focus op woningbouw in het middenhuursegment (Groot Amsterdam, Noord-Holland).
Arne en Nienke zetten zich samen met hun team in om het bedrijf duurzaam te laten groeien. Niet alleen groeien in omvang, maar met name ook in de realisatie van nog meer toegevoegde waarde in de markt.

Wij geloven in de meerwaarde van samenwerking. Als jij mogelijkheden ziet om samen met ons waarde toe te voegen in een bijzonder project of zie je interessante beleggingskansen, dan komen wij graag in contact.

Zie ook: www.cambiumholding.nl

HET VERROLDE HUIS 

Castricum, 25 juni 2021

In 1952 heeft bouwbedrijf Biesterbos het zogenoemde “Verrolde Huis” verplaatst van de Koningin Wilhelminalaan naar de Beatrixstraat in Castricum. Het huis, gevestigd aan de Beatrixstraat 54, heeft in de tussentijd verschillende eigenaren gehad, maar staat nu weer te koop. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van de Castricummer: ‘Het verrolde huis’ staat te koop – De Castricummer

PERSBERICHT

Amsterdam, 2 april 2020

Recent heeft Biesterbos Groep 114 huurappartementen en 57 parkeerplaatsen aan Patrizia verkocht. Het betreft een deel van Pontkade; een beleggingsobject op de NDSM-werf in Amsterdam dat momenteel voor Biesterbos Groep in aanbouw is. De transactiesom bedroeg € 51 miljoen. Het gehele gebouw, een eyecatcher in het hart van NDSM, biedt in totaal 252 koop- en huurappartementen, variërend van 2-kamerappartementen tot luxe penthouses. De verkochte eenheden zijn van hoge kwaliteit en variëren van ca. 50 tot ca. 128 m2 GBO.

Lees hier het volledige persbericht.

Loading