NIEUWS

SLIM ZWEMBAD OP COMPACT FORMAAT Boxtel, 28 juni 2021

In 2013 ontstond het idee voor de “Swimm” bij Mark Smits. De Swimm is een klein zwembad van 2,25m bij 4m met ingebouwde stroming. Door het kleine formaat is het zwembad bijna overal te plaatsen, zowel bij particulieren als bij sportscholen, maar ook bij topsporters thuis. In 2017 is de eerste Swimm verkocht en in 2020 is het bedrijf écht van start gegaan. Onlangs verscheen er een interessant artikel over de Swimm in De Telegraaf, lees het hele (Premium) artikel hier.

Swimm is een deelneming binnen de Biesterbos Groep. Bent u benieuwd geworden? Ga voor meer informatie naar de website van Swimm.

HET VERROLDE HUIS Castricum, 25 juni 2021

In 1952 heeft bouwbedrijf Biesterbos het zogenoemde “Verrolde Huis” verplaatst van de Koningin Wilhelminalaan naar de Beatrixstraat in Castricum. Het huis, gevestigd aan de Beatrixstraat 54, heeft in de tussentijd verschillende eigenaren gehad, maar staat nu weer te koop. Lees het volledige nieuwsbericht op de website van de Castricummer: ‘Het verrolde huis’ staat te koop – De Castricummer

PERSBERICHT  Amsterdam, 2 april 2020

Recent heeft Biesterbos Groep 114 huurappartementen en 57 parkeerplaatsen aan Patrizia verkocht. Het betreft een deel van Pontkade; een beleggingsobject op de NDSM-werf in Amsterdam dat momenteel voor Biesterbos Groep in aanbouw is. De transactiesom bedroeg € 51 miljoen. Het gehele gebouw, een eyecatcher in het hart van NDSM, biedt in totaal 252 koop- en huurappartementen, variërend van 2-kamerappartementen tot luxe penthouses. De verkochte eenheden zijn van hoge kwaliteit en variëren van ca. 50 tot ca. 128 m2 GBO.

Lees hier het volledige persbericht.

Loading