ACTIVITEITEN

Middels een aantal dochterondernemingen is Biesterbos Groep werkzaam in diverse sectoren.

Vastgoed

Cambium Vastgoed is een investeringsmaatschappij die zich, naast bestaand vastgoed, bezig houdt met het verwerven en activeren van objecten met ontwikkellatentie. De verwerving van deze objecten stelt ons in staat om lange termijn posities in te nemen in vooral binnenstedelijke gebieden ten behoeve van toekomstige herontwikkelingen, met de nadruk op wonen. Cambium participeert in ontwikkelingsconcepten die na oplevering tijd nodig hebben om tot het beoogde exploitatieniveau te komen. Daarnaast exploiteert en beheert zij haar vastgoed projecten.

Parkeren

PaanZEE is eigenaar van het parkeerterrein in Castricum aan Zee. PaanZEE neemt tevens deel in het initiatief CaanZEE, waar stakeholders samenwerken om van Castricum aan Zee een duurzaam en bijzonder gebied te maken met een eigen identiteit en unieke sfeer.

Participaties

Cypro Ventures heeft belangen in diverse ondernemingen en start-ups. Daarbij ligt de nadruk op innovatieve en onderscheidende activiteiten. Cypro is altijd geïnteresseerd in ondernemers met een unieke en bij voorkeur disruptieve propositie.

Loading